Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
Απέσυραν προσωρινά την τροπολογία

Αποσύρθηκε χτες η προκλητική τροπολογία, σύμφωνα με την οποία προωθούνταν ρυθμίσεις καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών και η κατάργηση της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και Οργανισμού Εργατικής Εστίας από τους επιχειρηματίες. Η ρύθμιση είχε αρχικά προστεθεί σε πρόταση νόμου - για κύρωση πράξης νομοθετικού περιεχομένου - του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, η βουλευτής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου τόνισε ότι «φέρατε τροπολογία - προσθήκη και υπήρξε κατακραυγή και, ευτυχώς, καλώς αποσύρθηκε. Υπήρξε κατακραυγή γιατί, αν μην τι άλλο, πέρα από το περιεχόμενό τους που αποτελεί πρόκληση, εδώ είναι άσχετα με το περιεχόμενο μεταξύ τους. Εχετε δεσμευθεί ότι θα αποφεύγετε τέτοιες ενέργειες».

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυταρής επιχείρησε να αποδώσει την απόσυρση σε τυπικούς λόγους, υποστηρίζοντας ότι «δεν συζητήθηκε στην Επιτροπή. Κατά συνέπεια, καλό είναι να έρθει ξέχωρα, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί ακόμη και το χάσιμο ορισμένων ημερών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ