Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Συναντήσεις με αγωνιστές συνδικαλιστές από Μπαχρέιν και Βενεζουέλα

Από τη συνάντηση με τη Συνομοσπονδία Ελεύθερων Συνδικάτων Μπαχρέιν
Από τη συνάντηση με τη Συνομοσπονδία Ελεύθερων Συνδικάτων Μπαχρέιν
Αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας Ελεύθερων Συνδικάτων Μπαχρέιν είχε χτες συνάντηση με την ηγεσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα και συζήτησαν για την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος και τα προβλήματα των εργαζομένων στην περιοχή του Περσικού Κόλπου και στην ευρύτερη περιοχή.

Η Συνομοσπονδία Ελεύθερων Συνδικάτων Μπαχρέιν ιδρύθηκε το 2011 και κινείται στις κατευθύνσεις του αγωνιστικού συνδικαλιστικού κινήματος. Στηρίζει σταθερά τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και έχει καταδικάσει τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Λιβύη, στο Λίβανο και στη Συρία.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκαν κοινές πρωτοβουλίες με την ΠΣΟ για την υπεράσπιση των εργατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στις χώρες του Κόλπου.

Επίσης, στην Αθήνα βρέθηκε προχτές η Μαρσέλα Μασπέρο αντιπρόεδρος της ΠΣΟ και Πρόεδρος της Συνομοσπονδιας Εγραζομένων UNETE της Βενεζουέλας, του ταξικού κινήματος της χώρας, για συζητήσεις στην έδρα της ΠΣΟ. Η συνδικαλίστρια ταυτόχρονα εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου ΝΟΒΟΤΕΛ, που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.


Η αντιπρόεδρος της ΠΣΟ από τη Βενεζουέλα σε επίσκεψη στους εργαζόμενους του «Νοβοτέλ»
Η αντιπρόεδρος της ΠΣΟ από τη Βενεζουέλα σε επίσκεψη στους εργαζόμενους του «Νοβοτέλ»

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ