Τετάρτη 21 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυβερνητικά φερέφωνα...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Λοιπόν, κυρία Σοφία Γιαννακά, είσαι πολύ πιο κυβερνητική, απ' ό,τι είχες δείξει μέχρι τώρα. Θα μπορούσε κανείς να σε χαρακτηρίσει και θηλυκό Ρέππα, σε πολύ χειρότερη έκδοση, όμως, απ' ό,τι ο λεγάμενος, που φοράει τη μάσκα της υποκρισίας, όταν ομιλεί. Εσύ, βεβαίως, ανταποκρίνεσαι άνευ μάσκας στα κυβερνητικά σου καθήκοντα! Μα το θεό, εσύ δεν είσαι δημοσιογράφος που να τρώγεται λίγο. Είσαι εντολοδόχος του Μαξίμου.

Χτες, λοιπόν, στη ΝΕΤ, αυτό το ΠΑΣΟΚικό όργανο, σ' ακούσαμε να λες, αυτά που έγραψες και στο «ΒΗΜΑ». Και ειλικρινά λέμε ότι δε θα κάναμε τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί σου για τα γραπτά σου, αν αυτά τα ίδια δεν τα επαναλάμβανες και στην κρατική τηλεόραση από την οποία πληρώνεσαι, και την οποία φυσικά πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός κι όχι βέβαια τα στελέχη του Μαξίμου. Και μάλιστα τα 'λεγες όλα αυτά, απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, με θράσος που περίσσευε να φάνε κι οι κότες!

Τι έλεγες και τι έγραψες; Ο,τι σου παράγγειλαν: Οτι Παπαρήγα και Αναγνωστόπουλος της ΝΔ συναντήθηκαν και έκλεισαν συμφωνία το 1998 για τις δημοτικές - νομαρχιακές! Οτι ο Κατριβάνος, χάρη στη συμμαχία ΝΔ-ΚΚΕ έγινε υπερνομάρχης Αττικής. Οτι ο Γιαννόπουλος της ΝΔ, τον οποίο καταγγείλαμε για αγυρτεία, προανήγγειλε την τωρινή συνεργασία ΚΚΕ-ΝΔ!

Καλά, δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Δε γνωρίζεις ότι ψεύδεσαι; Το γνωρίζεις. Πιστεύεις ότι με το πες- πες κάτι θα μείνει; Πιθανόν. Το πιο βέβαιο, όμως, είναι, ότι τη χολή του αντικομμουνισμού τη ρίχνεις άγαρμπα, κάτι που πρέπει να ομολογήσουμε δε συμβαίνει με άλλους συναδέλφους σου, οι οποίοι τουλάχιστον έχουν μάθει να προετοιμάζονται και δε διαβάζουν απλώς τα «σκονάκια» που τους δίνουν. Προφανώς αδιαφορείς για τις συνέπειες. Το κράξιμο πηγαίνει σύννεφο. Το πιάνεις;

Υ.Γ. Στο ίδιος μήκος και η Μαρίνα Μάνη. Καλά κρασιά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ