Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Σήμερα Σάββατο, συνεστίαση των ΚΟ Τύπου - Χάρτου της ΝΕ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως).
  • Σήμερα Σάββατο, η ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 95 χρόνια απ' τη μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα: «Σοσιαλισμός, η μόνη αναγκαία και ρεαλιστική απάντηση στην καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα». Θα μιλήσει ο Δ. Μαντζουράτος, μέλος της ΝΕ.
  • Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση, η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και οι ΤΟ Υπηρεσιών και Κατάρτισης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Λένιν «Οι θέσεις του Απρίλη», αύριο Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη).
  • Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου εκδήλωση - αφιέρωμα στο Δεκέμβρη του 1944. Θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα και προβολή βίντεο ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».
  • Λαϊκό γλέντι διοργανώνει η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ αύριο Κυριακή, στο κέντρο «ΟΚΤΑΒΑ», στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Τ. Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ