Πέμπτη 31 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΕΒΕ
Πιο ατσαλωμένοι, πιο αποφασισμένοι

Την κυβερνητική βία καταγγέλλει η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ, που σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Η ΠΑΣΕΒΕ καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την κυβερνητική βία και τον αυταρχισμό. Ο υπ. Εργασίας με τις απαράδεκτες δηλώσεις για το σφαγιασμό των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και τις νέες μειώσεις συντάξεων θέλησε να δείξει ότι είναι άξιος και έμπιστος υπάλληλος των κεφαλαιοκρατών.

Θέλησε να δείξει ότι όπου δεν υπάρχει συμβιβασμός, αποδοχή και υποταγή, υπάρχουν οι συλλήψεις, οι ξυλοδαρμοί και τα ΜΑΤ. Καμία κρατική εξουσία και κανένας κατασταλτικός μηχανισμός δεν μπορεί να εμποδίσει τις ζωντανές δυνάμεις του εργατικού κινήματος να παλεύουν για τα δικαιώματά και για την επιβίωση των εργαζόμενων.

Πρέπει να το καταλάβουν καλά οι "κύριοι" της κυβέρνησης και να πάρουν το εξής μήνυμα: Οι προκλητικές και τρομοκρατικές διώξεις σε βάρος εργαζομένων, συνταξιούχων, συνδικαλιστών ατσαλώνουν περισσότερο τους Αγωνιστές και το Κίνημα. Αυτός είναι και ο μεγάλος τους, φόβος: Το οργανωμένο εργατικό ταξικό κίνημα. Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους, τα σωματεία και τις ομοσπονδίες να καταδικάσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές, τη βία και την καταστολή ενάντια στους αγώνες. Απαιτούμε να αφεθούν ΤΩΡΑ όλοι ελεύθεροι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ