Σάββατο 21 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Αντιαναπτυξιακή «στέπα» ο Δήμος

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες του Τυρνάβου να συστρατευτούν με την «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» απηύθυνε ο επικεφαλής της παράταξης Χρ. Κιτσίδης, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων θητείας της δημοτικής αρχής.

Ο Χρ. Κιτσίδης επισήμανε ότι η δημοτική αρχή έχει μετατρέψει το Δήμο Τυρνάβου σε αντιαναπτυξιακή «στέπα», καθώς δεν πάλεψε για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ούτε, καν, για την ένταξή του σε ζώνες κινήτρων. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε τον αποκλεισμό της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» από τους οργανισμούς του Δήμου καθώς και την αρνητική στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι σε μεγάλα προβλήματα, όπως του ΝΑΤΟικού Στρατηγείου, της διαχείρισης των οικονομικών, των τσιγγάνων, του κυκλοφοριακού, της καθαριότητας κ.ά.

Υπογράμμισε δε, ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ άφησε αβοήθητους όλους τους καποδιστριακούς δήμους και κάλεσε όλους τους αιρετούς και τους πολίτες ν' αντιπαρατεθούν σ' αυτή τη λογική, τονίζοντας ότι η αντίσταση στις κυβερνητικές επιλογές είναι όρος επιβίωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ