Τετάρτη 25 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Να αποκατασταθούν οι ζημιές στο ηλιακό χωριό

Την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών, που έπαθαν τα σπίτια του ηλιακού χωριού της περιοχής του Δήμου Πεύκης, ζητούν με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος και Ορέστης Κολοζώφ.

Οπως αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, οι πολυκατοικίες του ηλιακού χωριού που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Πεύκης, υπέστησαν σημαντικές ζημιές, εξαιτίας του σεισμού της 7ης Σεπτέμβρη 1999. Οι ζημιές αυτές αφορούν τόσο τους κοινόχρηστους χώρους, όσο και τα διαμερίσματα.

Το ΚΚΕ - επισημαίνεται στην Ερώτηση - στις 12.1.2000 με την υπ' αριθμ. 4829 ερώτηση είχε θέσει το θέμα και με δεδομένη την πενιχρή οικονομική βοήθεια του κράτους στις περιπτώσεις «πράσινων» κτιρίων, αλλά και του γεγονότος ότι ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) είναι ο ιδιοκτήτης του ηλιακού χωριού.

«Επειδή μέχρι σήμερα - υπογραμμίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από τον ΟΕΚ, όπως όφειλε για την αποκατάσταση των ζημιών, ερωτάται ο κ. υπουργός τι μέτρα προτίθεται να πάρει, ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές με δαπάνη του ΟΕΚ, τόσο στους κοινόχρηστους χώρους, όσο και στα διαμερίσματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ