Τετάρτη 25 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Το σύνολο των δυνάμεων στη μάχη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τον αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης οι εργαζόμενοι και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών Σωματείων και Συνδικαλιστών, σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο, που με καθημερινές περιοδείες κι εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς καλούν στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης.

Στην Πάτρα η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών και το Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ καλούν σε προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου που θα καταλήξει με πορεία στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Στο Αίγιο το Εργατικό Κέντρο καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Λαύρας στις 11 π.μ.

Στον Πύργο η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών και η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία ΟΤΕ στις 9.30 π.μ.

Στην Καλαμάτα η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μάρτη στις 9.30 π.μ.

Στη Σπάρτη η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης στις 10 π.μ.

Στην Τρίπολη η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στις 10 π.μ.

Στην Κόρινθο η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα Περιβολάκια στις 9.30 π.μ.

Στο Αργος η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου.

Στα Γιάννενα το Εργατικό Κέντρο της πόλης καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο (ΓΙΟΣΕΦ ΕΛΙΓΙΑ).

Στην Αρτα το Εργατικό Κέντρο καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Στην Ηγουμενίτσα το Εργατικό Κέντρο καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Στην Πρέβεζα το Εργατικό Κέντρο καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στο Φάρο.

Στο Αγρίνιο το Εργατικό Κέντρο καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Στην Κέρκυρα το Εργατικό Κέντρο του νησιού καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 11 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Στην Κεφαλονιά το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΚΚΙ) καλεί στη συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Λευκάδα το Εργατικό Κέντρο του νησιού μαζί με το Σύλλογο Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας, την τοπική ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στην πλατεία του Αγιου Μηνά.

Στη Ζάκυνθο το Εργατικό Κέντρο του νησιού καλεί στη συγκέντρωση στις 10 π.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ