Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση, για τη λαϊκή πάλη ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή», θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις:

-- Αύριο Παρασκευή, στις 6:30 μ.μ. στα Πετράλωνα, πλατεία σταθμού ΗΣΑΠ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Την Κυριακή 10/11, στις 11 π.μ., στο Χολαργό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Θα μιλήσει η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Αλλες εκδηλώσεις

-- Οι ΚΟ Κέντρου, Αγίας Τριάδας και Μπουρναζίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, αύριο Παρασκευή 8/11, στις 8 μ.μ., στο θέατρο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου & Κωστή Παλαμά). Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα: «Η Υγεία στο σοσιαλισμό δημόσιο δωρεάν αγαθό και η πρόταση του ΚΚΕ», οργανώνουν αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβος», (Γαληνού και Φαρμακίδου), οι ΚΟ του ΚΚΕ και οι ΟΒ της ΚΝΕ στο χώρο της Υγείας στη Λάρισα. Για το σύστημα Υγείας στο σοσιαλισμό θα μιλήσει η Κική Θεοδώρου, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Για την πρόταση του ΚΚΕ ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ