Παρασκευή 10 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ
Στη διάθεση Τσίπρα θέτει την παραίτησή του ο Τατσόπουλος

Στη διάθεση του Αλ. Τσίπρα έθεσε χτες την παραίτησή του ο Π. Τατσόπουλος προκειμένου να τον «απαλλάξει απ' το άγος μιας διαγραφής», ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν παραιτείται απ' τη βουλευτική έδρα. Ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε και θα έχει συνάντηση μαζί του σήμερα, Παρασκευή, και μένει να φανεί το αποτέλεσμά της.

Είχε προηγηθεί ένας νέος γύρος καυστικών σχολίων σε βάρος του Π. Τατσόπουλου από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του περί συμπαθούντων την τρομοκρατία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που «δεν είναι ωστόσο πλειοψηφία». Ακολούθησε «καβγάς» με τον Β. Διαμαντόπουλο, με ανταλλαγή βαριών χαρακτηρισμών, με αφορμή σχόλια του Π. Τατσόπουλου για την εμφάνιση Διαμαντόπουλου μασκαρεμένου σε σατιρικό δρώμενο.

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας, σε συνέντευξή του χτες στον ρ/σ «ΑLPHA» αποδοκίμασε τον Π. Τατσόπουλο λέγοντας: «Ο σ. Πέτρος Τατσόπουλος μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει αλλά, όπως ο ίδιος λέει, φαντάζεται με παραδοξότητες και "λογικά" άλματα. Κανείς και καμιά στον ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία. Είναι άλλο ζήτημα ότι η ίδια η νομική επιστήμη έχει υιοθετήσει την αρχή ότι τα εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο συνιστούν πολιτικά εγκλήματα για τα οποία υπάρχει ειδική μεταχείριση από το ίδιο το Σύνταγμα. Για παράδειγμα, μόνο για τα πολιτικά εγκλήματα μπορεί να δοθεί αμνηστία (...) Αλίμονο αν οι ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας και προβολής γίνονται κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ