Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, σε συγκέντρωση των οργανώσεων του 1ου Διαμερίσματος της Α΄ Αθήνας θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

-- Στις 5:30 μ.μ. στην Αίγινα, στο Κέντρο «ΜΑΝΙΤΑΣ» στο Φάρο Αίγινας θα μιλήσουν ο Κώστας Τζατζάνης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού και ο Γιώργος Κοττάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας.

-- Στις 7:30 π.μ. στα ΕΛΤΑ Δάφνης, θα μιλήσει η Ναυσικά Κηπουρού, υποψήφια δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού.

-- Στις 8 π.μ. στο Δημαρχείο του Ιλίου, θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στο Ελληνικό, θα μιλήσει ο Γιάννης Τόλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ. στη Ραφήνα, στο ξενοδοχείο «Αύρα» θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και ο Χρήστος Τσαλαπατάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου.

-- Στις 6:30 μ.μ., στη Ν. Μάκρη, στο παλιό Δημαρχείο, θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα - Ν.Μάκρης.

-- Στις 6:30 μ.μ., στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 7:30 μ.μ., στο Π. Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγ. Βαρβάρας 24) θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών και ο Νίκος Παπαγεωργίου υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου.

Σε Μακεδονία και Θράκη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ευόσμου, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων - Βελβεντού στην Κοζάνη, θα μιλήσει στις 7.30 μ.μ., ο Κώστας Σταμπολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε σύσκεψη με υποψήφιους διδάκτορες του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ, στις 6 μ.μ., στο Πολυτεχνείο, θα μιλήσει η Α. Χαρχαρίδου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Συσκέψεις πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη: με εκπαιδευτικούς, στις 6 μ.μ. στην ΕΔΟΘ και με ιδιωτικούς υπαλλήλους, στις 5 μ.μ. στο ΕΚΘ.

Αύριο, Σάββατο

-- Σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό κέντρο Εδεσσας (Βαρόσι) θα μιλήσει στις 7 μ.μ., ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Λαγκαδά, στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. η Σούλα Βλισίδου μέλος του ΓΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Χορτιάτη με επικεφαλής τον Οδυσσέα Μάιτα, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.

Στη Φθιώτιδα

Ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα μιλήσει:

-- Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας, όπου θα γίνει και παρουσίαση των επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αταλάντης.

Στον Πύργο

-- Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., πραγματοποιείται συγκέντρωση στον Πύργο, στο Λάτσειο, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσια δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (2019-01-16 00:00:00.0)
Παρουσιάσεις υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ (2019-01-08 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών (2014-05-09 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ με θέμα την ανεργία (2014-03-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-20 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-02-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ