Σάββατο 12 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θα... «βρέξει» δέντρα το 2004

«Περίπου 15.000 στρέμματα της Αττικής προβλέπεται να φυτευτούν με δέντρα, θάμνους και φυτά, δημιουργώντας ένα αστικό τοπίο φιλικό στον άνθρωπο, το οποίο θα αποτελέσει και μια από τις μεγάλες κληρονομιές της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρωτεύουσα».

Τα παραπάνω απίστευτα αναφέρει ανακοίνωση της «Αθήνας 2004», με την επισήμανση μάλιστα ότι «το περιβάλλον στο οποίο θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι πράσινο»!!!

Επειδή και η κοροϊδία έχει τα όριά της, υπενθυμίζουμε ότι το...«περιβάλλον» στο οποίο θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα υποστεί μία άνευ προηγουμένου κακοποίηση. Το κτήμα Ομορφοκκλησιάς θα τσιμεντοποιηθεί. Το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού θα μετατραπεί σε επιχειρηματική ζώνη με Συνεδριακά Κέντρα και μόνιμες αθλητικές εγκαταστάσεις. Η παραλία του Σαρωνικού θα μπαζωθεί από το Φάληρο έως την Αγία Μαρίνα. Η Πάρνηθα θα δεχτεί το πρώτο πλήγμα τσιμεντοποίησης με την κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού στους πρόποδες του βουνού. Ο υγροβιότοπος του Σχοινιά θα εξαφανιστεί. Το Μαρούσι από τσιμεντένιο τέρας που είναι σήμερα θα μετατραπεί σε «κόλαση».

Και μετά από όλα αυτά, τα 290.000 δέντρα και τα 16.000.000 ανθόφυτα που θα φυτέψει κυβέρνηση και ΥΠΕΧΩΔΕ σε διάφορες περιοχές της Αθήνας (σ.σ. έτσι λέει το σχετικό Δελτίο Τύπου ότι θα γίνει), θεωρείται σημαντική οικολογική παρέμβαση. Είναι προφανές ότι θέλουν να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Γι' αυτό και επιχειρούν να «χρυσώσουν το χάπι» της επικείμενης καταστροφής με εκατομμύρια... «θάμνους» και... «πόες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ