Παρασκευή 2 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλη προσέλευση χτες στην έκθεση

Ο χώρος της έκθεσης, χτες, μετά την Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Ο χώρος της έκθεσης, χτες, μετά την Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Το αδιαχώρητο έγινε χτες στο χώρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών), όπου λειτουργεί η έκθεση για τα 15χρονα του ΠΑΜΕ. Η έκθεση άνοιξε για το κοινό αμέσως μετά την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Μάη.

Την πρόσοψη του κτιρίου κοσμεί ένα γιγαντοπανό αφιερωμένο στα 15χρονα του ΠΑΜΕ. Σε καλαίσθητα ταμπλό, χωρισμένες σε χρονικές και θεματικές ενότητες, παρουσιάζονται πάνω από χίλιες φωτογραφίες, πολλές από αυτές αδημοσίευτες, κείμενα και ντοκουμέντα από τη 15χρονη δράση του ΠΑΜΕ, των δυνάμεων που συσπειρώνονται σε αυτό. Επιπλέον, στο χώρο λειτουργεί βιβλιοπωλείο και προβάλλεται βίντεο από τις δραστηριότητες του ΠΑΜΕ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές, τους γυναικείους και νεολαιίστικους φορείς, να οργανώσουν επισκέψεις των μελών τους, εργατών, εργατριών και υπαλλήλων από εργοστάσια και άλλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ηδη, το Σάββατο, στις 11 π.μ., προγραμματίζεται να επισκεφτούν το χώρο το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και σωματεία του κλάδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ