Παρασκευή 2 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΧΑΛΚΙΔΑ
Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα πάει χαμένη

Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ στη ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Χαλκίδας

Στο ΤΕΙ Χαλκίδας περιόδευσε χτες ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Ο Π. Πολίτης μιλώντας με σπουδαστές από τα τμήματα της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών και συγκεκριμένα της Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας, Αυτοματισμού και Τεχνολογίας Αεροσκαφών τους κάλεσε να κάνουν κριτήριο ψήφου την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους, να καταδικάσουν τους υπευθύνους για τη σημερινή κατάσταση στη ζωή και τις σπουδές τους, που δεν είναι άλλοι από την ΕΕ και τα κόμματα που την στηρίζουν.

Τόνισε ότι σε όλες τις κάλπες, στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές - δημοτικές και φοιτητικές εκλογές χρειάζεται να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, ενισχύοντας το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που είπε την αλήθεια για το ρόλο της ΕΕ, προειδοποίησε το λαό για την επίθεση στα δικαιώματά του, συνολικότερα αλλά και στο χώρο της παιδείας.

«Ενισχύοντας το ΚΚΕ οι σπουδαστές ξέρουν ότι η ψήφος τους δεν πάει χαμένη. Με δυνατό ισχυρό ΚΚΕ ενισχύεται αυτό που έχει ανάγκη σήμερα ο λαός και η νεολαία: Μια πανίσχυρη λαϊκή συμμαχία που θα βάλει φρένο στα αντιλαϊκά μέτρα ενίσχυσης της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και θα ανοίξει το δρόμο για τη ριζική ανατροπή αυτής της άθλιας κατάστασης που βιώνει ο λαός και η νεολαία» υπογράμμισε.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον από την περιοδεία του Π. Πολίτη είχε η συζήτηση με τους σπουδαστές σχετικά με τα κυβερνητικά και επιχειρηματικά σχέδια για την απαξίωση και ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ για χάρη των μονοπωλιακών ομίλων, καθώς πολλοί σπουδαστές από το ΤΕΙ Χαλκίδας κάνουν πρακτική στο συγκεκριμένο χώρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ