Παρασκευή 2 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Σας θεωρούν δεδομένους, διαψεύστε τους ενισχύοντας το ΚΚΕ

Περιοδεία του μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου δημάρχου Αθήνας στο Δημαρχείο της Λιοσίων

Σε πολύωρη συζήτηση με τους εργαζόμενους του δήμου σε κάθε γραφείο και υπηρεσία μετατράπηκε η περιοδεία του Νίκου Σοφιανού, υποψήφιου δήμαρχου Αθήνας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, την Τετάρτη στο Δημαρχείο της Λιοσίων.

Μιλώντας με τους εργαζόμενους, ανάμεσα σε άλλα τόνισε: «Εδώ και τρεις μήνες στη δημόσια συζήτηση για τις εκλογές στο Δήμο της Αθήνας οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων δεν βρήκαν να πουν ούτε μια κουβέντα για τους χιλιάδες εργαζόμενους του δήμου. Ο δήμος στάθηκε όρθιος χάρη σε σας. Οι όποιες λειτουργίες του δήμου υπάρχουν, γιατί εσείς, οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτόν, κάνατε ό,τι μπορούσατε, έχοντας τσακισμένους μισθούς, αβεβαιότητα και δουλειά με ημερομηνία λήξης. Γνωρίζετε, επίσης, ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ έχουν καταψηφίσει τον απαράδεκτο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) που προβλέπει το 1/3 των εργαζομένων στο δήμο να είναι συμβασιούχοι και που φωτογραφίζει την ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των υπηρεσιών του δήμου. Πιέζουμε και παλεύουμε για την κατάργησή του.

Είμαστε αντίθετοι στην αξιολόγηση που οδηγεί στην απόλυση προσωπικού. Πιέσαμε και πιέζουμε να μην ασκηθεί καμία έφεση από το δήμο ενάντια σε θετικές δικαστικές αποφάσεις για τους εργαζομένους του που διεκδίκησαν και πέτυχαν να παραμείνουν στην εργασία τους. Σας θεωρούν δεδομένους παλιοί και νέοι διαχειριστές του ευρωμονόδρομου. Καλούμε κι εσάς, τους χιλιάδες εργαζόμενους και τους απολυμένους του δήμου να στηρίξετε στην κάλπη το ΚΚΕ και τους υποψηφίους του».

  • Το πρόγραμμα του Ν. Σοφιανού για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

-- Σήμερα, Παρασκευή: Στις 10.30 π.μ. περιοδεία στα καταστήματα της οδού Αγ. Ζώνης, στην Κυψέλη και της Πατησίων, στην πλατεία Αμερικής. Στις 6 μ.μ. περιοδεία στον Αγ. Ελευθέριο Αχαρνών και στη συνέχεια στις Τρεις Γέφυρες.

-- Αύριο, Σάββατο: Στις 11 π.μ. περιοδεία στα καταστήματα της οδού Φιλολάου και στη συνοικία Προφήτη Ηλία, στο Παγκράτι. Στις 6.30 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση στα Σεπόλια, σε καφενείο (Αντιγόνης 216 και Αμφιαράου). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Δόνας.

-- Την Κυριακή 4/5: Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στην πλατεία Αγ. Σώστη στο Ν. Κόσμο. Θα χαιρετίσουν η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ