Παρασκευή 2 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τα λαϊκά προβλήματα έχουν την υπογραφή όλων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου

Στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης περιόδευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Σ. Ζαριανόπουλου στην «OHONOS SNACK»
Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Σ. Ζαριανόπουλου στην «OHONOS SNACK»
Στο εργοστάσιο «OHONOS SNACK», στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης, περιόδευσε την Τετάρτη κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος.

Ο Σ. Ζαριανόπουλος μίλησε στους εργαζόμενους στα γραφεία και στην παραγωγή και τους κάλεσε σε μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες της τριπλής εκλογικής μάχης του Μάη. Με τους αγώνες τους και με την ψήφο τους να στείλουν μήνυμα οργάνωσης της εργατικής τάξης, αντίστασης στη σημερινή πολιτική και στα νέα μέτρα που έρχονται, αντίκρουσης της ΕΕ.

Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Οι εργαζόμενοι να μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη, καμία ανοχή στην κυβέρνηση που υπόσχεται έξοδο από το τούνελ με την ανάπτυξη που έρχεται, με την έξοδο στις αγορές. Είναι πάλι δανεικά που θα πάνε στους επιχειρηματίες και θα πληρώσει ο λαός. Με φόρους, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, σε Υγεία και Παιδεία, που έρχονται μετά τις εκλογές.

Είναι άθλια κοροϊδία το παιχνίδι που παίζεται τελευταία με την αξιωματική αντιπολίτευση να καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι κρύβει στο συρτάρι νέο μνημόνιο μετά τις εκλογές. Είναι αλήθεια, αλλά είναι η μισή αλήθεια, δηλαδή χειρότερο ψέμα. Από φέτος η ΕΕ έχει αποφασίσει επιτήρηση με μνημόνια διαρκείας χωρίς τέλος για όλες τις χώρες της Ευρώπης. Για να ρίξει περισσότερο τους μισθούς, να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Αυτό κρύβουν όλοι οι υπερασπιστές της ΕΕ. Είτε της κυβέρνησης που την χειροκροτεί, είτε του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων "αντιμνημονιακών" που υπόσχονται ψεύτικα να κάνουν αυτή τη λυκοσυμμαχία παρέα αγγέλων, να κάνουν τους καπιταλιστές από λύκους αρνιά, υγιείς επιχειρηματίες μέσα σε ένα συναινετικό καπιταλισμό.

Κανένας, μα κανένας τους δεν είναι νέος, αδοκίμαστος. Ολοι δοκιμάστηκαν. Ολοι τους ψήφισαν το μνημόνιο των μνημονίων, τη συνθήκη του Μάαστριχτ, που εφαρμόζεται σήμερα. Η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, η δυστυχία έχει την υπογραφή όλων τους».

Ο Ζ. Ζαριανόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους να μην πιστέψουν στις δυνάμεις του ευρωμονόδρομου, να στηρίξουν παντού, σε κάθε κάλπη, το ΚΚΕ, που τους προειδοποίησε, δεν τους κορόιδεψε, δικαιώθηκε, έδωσε και δίνει τη μάχη ενάντια στην ΕΕ και το κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ