Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών
Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ. στα Μελίσσια, Πευκοδάσος Ζωοδόχου Πηγής, θα μιλήσουν ο Γ. Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Α. Καρατζής, υποψήφιος δήμαρχος Μελισσίων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στο Νέο Ψυχικό θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, και ο Γιάννης Καβαλάρης, υποψήφιος δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού.

Σε Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Δράμας, θα μιλήσουν ο Χρ. Τρέλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, ο Γ. Μήτρου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δράμας, και ο Γ. Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δράμας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στoν Πεζόδρομο (Πέτρινο) της Πυλαίας θα μιλήσουν ο Γ. Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Ο. Μαάιτα, υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Κρονίου των Σερρών θα μιλήσουν ο Σ. Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Τιμοθέα Ρακιτζή, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Σερρών, και ο Ν. Καρύδας, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών.

-- Στις 8 μ.μ., στη πλατεία Λαγκαδά θα μιλήσουν η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Φ. Γεωργουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά.

-- Στις 8.30 μ.μ., στον Πεζόδρομο του Ωραιοκάστρου θα μιλήσουν ο Μ. Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Ελένη Γερασιμίδου, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Α. Θεμελής, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ., στην Αλεξάνδρεια θα μιλήσουν ο Σ. Τσίτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, και ο Χρ. Αλευράς, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

-- Στις 8 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο των προκάτ στην Ξάνθη θα μιλήσουν ο Θ. Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Μ. Χατζόγλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τρίτη

-- Στην Καλαμπάκα (πλατεία Ρήγα Φεραίου), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσουν η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Λ. Κεραμίδας, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμπάκας.

-- Στον Αλμυρό Μαγνησίας (κεντρική πλατεία), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Σ. Τσόγκας, υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού, και ο Γ. Λούμας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας.

-- Στη συνοικία Ιπποκράτη (καφενείο Ευριπίδη), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Γ. Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, και ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας.

Αύριο, Τετάρτη

--- Συγκέντρωση στη Νίκαια Λάρισας, στις 8 μ.μ., με ομιλητές τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή, και τον Β. Σταμουλάκη, υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ.

Σε Στερεά - Εύβοια

Σήμερα, Τρίτη

-- Στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας, στις 10 π.μ. και στα Λουτρά Αιδηψού στις 8 μ.μ. θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θ. Καμαράτος.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ελάτειας θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας. Θα χαιρετίσουν ο Π. Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Δ. Αδρίμης, υποψήφιος δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Θήβας θα μιλήσει ο Α. Τουλουμάκος, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας. Θα χαιρετίσει ο Α. Λοΐζος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Λιβαδειάς θα μιλήσουν ο Γ. Γκικόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, και ο Ν. Κοτσικώνας, υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία των Καθενών θα μιλήσουν η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων, και ο Γ. Τζαβάρας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Εύβοιας.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου θα μιλήσει ο Γ. Τσαπάρας, υποψήφιος δήμαρχος Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου. Θα χαιρετίσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.

-- Στις 8 μ.μ. η Σοφία Ντούρου θα μιλήσει στα Λουτρά Αιδηψού. Θα χαιρετίσει ο Θ. Καμαράτος, υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Σπίτι Πολιτισμού στο Ρέθυμνο, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Ν. Μανουσάκη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου. Θα χαιρετίσουν ο Στ. Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Μ. Μανουσογιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου.

Στο Αιγαίο

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ. στην είσοδο της Απλωταριάς στη Χίο θα μιλήσουν οι Γ. Αμπαζής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χίου, Μ. Σκούφαλος, υποψήφιος δήμαρχος Χίου, και Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου θα μιλήσουν ο Στρ. Κόρακας, υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο Αντ. Δράκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σάμου, και ο Κ. Τζίχας, υποψήφιος δήμαρχος Σάμου. Θα χαιρετίσει η υποψήφια ευρωβουλευτής Ερη Ρίτσου.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8.30 μ.μ. στο λιμάνι της Μύρινας, στη Λήμνο. Θα μιλήσει ο Ν. Αμπατιέλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Δ. Πινάκος, υποψήφιος δήμαρχος Λήμνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ