Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Προεκλογικές δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας των ΚΟ του ΚΚΕ σήμερα, Τρίτη, θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, και οι παρακάτω συσκέψεις, περιοδείες:

Στην Αττική

-- Στις 9 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στην Περιφέρεια (Συγγρού) ο Κ. Σιέττος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στη 1 μ.μ. θα μιλήσουν στους εργαζόμενους στο Θριάσιο Νοσοκομείο, στο Αμφιθέατρο, η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Μ. Βαρδαβάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας.

-- Στις 11 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στον ΕΛΓΟ η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής.

-- Στις 10 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στην INTRACOM DEFENCE ο Γ. Ντουνιαδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 9.30 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά η Κάτια Κρόκου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 11 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο εργοτάξιο στον Ιππόδρομο ο Γ. Τασιούλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 10 π.μ. θα μιλήσουν στους εργαζόμενους στη Λυρική Σκηνή η Ερη Ρίτσου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Βαγγελιώ Σεφέρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 12 μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα στη Λ. Αθηνών η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Στην Κ. Μακεδονία

-- Στις 8 π.μ., στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικής και στις 10 π.μ. στο ΑΤ Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει ο Μ. Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 10.30 π.μ., στα δημοτικά σχολεία του Ευόσμου θα περιοδεύσει η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 11 π.μ., στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 4.30 μ.μ., στον ΟΑΕΔ Σερρών θα περιοδεύσει ο Σ. Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Στη Θεσσαλία

-- Περιοδεία στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τρικκαίων, στις 10 π.μ., στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο στις 8.30 μ.μ. και στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, στις 9 μ.μ., με την Βάσω Μπακάση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων.

Σε Αν. Μακεδονία - Θράκη

-- Στο νοσοκομείο, στο δημαρχείο και την αγορά του Διδυμοτείχου θα περιοδεύσει το πρωί ο Αλ. Αρβανιτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ελληνοχώρι.

-- Στις 6 μ.μ., σε Μουσθένη, Μεσορόπη, Δωμάτια, θα περιοδεύσει ο Στ. Μπράτσος, υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου.

Στην Κρήτη

-- Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Νταγκουνάκης θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στη Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Χανίων. Στις 12.30 μ.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγιος Γεώργιος» και στις 6 μ.μ. στην Καλυδωνία και στα Καμισιανά.

-- Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μ. Συντυχάκης θα περιοδεύσει στις 7 π.μ. στην Υπηρεσία Πρασίνου, στις 10.30 π.μ. στο κτίριο των Μινωικών Γραμμών στην οδό 25ης Αυγούστου, στις 11.30 π.μ. στη Βικελαία Βιβλιοθήκη (πλησίον Αγ. Ματθαίου) και στις 6 μ.μ. στις Πατέλες.

-- Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Ορφανός θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, στις 12 μ. στη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης Αλλοδαπών και Ιθαγένειας, στη 1 μ.μ. σε επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Στη Στερεά

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο Λιδορίκι με τον Δρ. Τσελέ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, και τον Χρ. Τριανταφύλλου, υποψήφιο δήμαρχο Δωρίδας. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στο Λιδορίκι.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στις Εργατικές Κατοικίες Αμφισσας. Θα μιλήσει ο Γ. Ιωσηφίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ