Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο χορό των μεθοδεύσεων και οι «ανεξάρτητοι» βουλευτές

Υπαινιγμούς για ενδεχόμενο χρηματισμό όσων «ανεξάρτητων» βουλευτών ψήφισαν υπέρ του Στ. Δήμα ενώ είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό (δηλαδή, για τους Λυκούδη, Αηδόνη, Ψαριανό και Νταβρή), διατυπώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι επίσης «ανεξάρτητοι» βουλευτές Παραστατίδης και Βουδούρης. Συγκεκριμένα, παρότι αναφέρουν ότι δεν συνεπάγεται πως η θετική ψήφος συναρτάται υποχρεωτικά με χρηματισμό, ισχυρίζονται ότι η στάση των εν λόγω βουλευτών στην προεδρική εκλογή «δημιουργεί μια βαριά σκιά» και αναφέρουν ότι «αδιαμφισβήτητος τρόπος να αρθεί αυτή η σκιά είναι η αποχή τους από τις επόμενες ψηφοφορίες».

Για «άθλια κατηγορία από πολιτικά σκουλήκια» έκανε λόγο ο Σπ. Λυκούδης, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να πάψει τη συνεργασία με τους δύο συγκεκριμένους βουλευτές. «Αθλιους επαίτες για να μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ», τους χαρακτήρισε ο Χρ. Αηδόνης, απειλώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη «εάν δεν ανακαλέσουν μέχρι αύριο και δε ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη».

Για «αθλιότητα διαφόρων περιπλανώμενων πολιτικάντηδων που εκτελούν συμβόλαια ενόψει της ένταξής τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν διαπιστευτήρια στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» μίλησε ο Γρ. Ψαριανός, αναφέροντας και αυτός ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ανακοίνωση για τους υπαινιγμούς Παραστατίδη και Βουδούρη εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «ακραίες αθλιότητες» που «δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές», ενώ «φωτογραφίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Ελπίζουμε να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια των οποίων εξελέγησαν».

  • Χτες, εξάλλου, ο «ανεξάρτητος» βουλευτής Β. Πολύδωρας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην υπερψηφίσει τον Στ. Δήμα σε καμία από τις επόμενες δύο ψηφοφορίες (23 και 29/12).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ