Τετάρτη 13 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συναυλία κατά των ναρκωτικών

Συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού με μελοποιημένα ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου και με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών διοργανώνει για την 26η Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας «Παρέμβαση».

«Με την επιλογή της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου, μελοποιημένη από τους κορυφαίους συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Χρήστο Λεοντή, Νίκο Μαμαγκάκη και Θάνο Μικρούτσικο, θέλουμε να τονίσουμε την ανάδειξη των πραγματικών κοινωνικών αξιών που αναδύονται από τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή, αξιών που αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχή έκβαση του αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά», επισημαίνει σχετικά ο Σύλλογος.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν η Νένα Βενετσάνου, ο Δημήτρης Μπάσης, η Καλλιόπη Βέττα, ο Κώστας Θωμαΐδης, συνοδευόμενοι από τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη και τη Λαϊκή Ορχήστρα του Χρήστου Λεοντή. Ποιήματα θα απαγγείλει η Εύα Κοταμανίδου.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5.000 δρχ. (φοιτητικό 3.000 δρχ.). Εισιτήρια πωλούνται στα γραφεία του Συλλόγου (Σολωμού 27, Εξάρχεια, τηλ. 3302.426) και στα δισκοπωλεία «Metropolis» και «Virgin Megastore».

Για κρατήσεις και πληρωμή με πιστωτικές κάρτες τηλ. 6189.300 (Ticket Hellas).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ