Κυριακή 17 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Χώρος» ίσον ΣΥΝ;

Δεν αποτελούν είδηση πλέον οι διάφορες εκδηλώσεις που κάνει ανά την Ελλάδα ο «χώρος διαλόγου της Αριστεράς», οι οποίες απευθύνονται σε ολιγομελή ακροατήρια που δεν καλύπτουν ούτε τον αριθμό των μελών του ΣΥΝ στις αντίστοιχες περιοχές.

Είδηση, όμως, αποτελεί το γεγονός, ότι σ' ένα «χώρο» που διαφημίζεται ως η έκφραση της πολυχρωμίας των αριστερών κομμάτων, κινήσεων και δυνάμεων, και στην οποία συμμετέχουν συνήθως, ως ομιλητές, εκπρόσωποι του ΣΥΝ, της ΚΕΔΑ, της ΑΚΟΑ και σε ορισμένες περιπτώσεις εκπρόσωποι του ΔΗΚΚΙ κ.ά., τελικά οι επιτροπές που διοργανώνουν τις εκδηλώσεις αποτελούνται αποκλειστικά από στελέχη του ΣΥΝ.

Ετσι, στη Χαλκίδα σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, όπου θα κάνει εκδήλωση ο «χώρος» με το γνωστό πάνελ των ομιλητών από δυνάμεις που συμμετέχουν στο «χώρο», την οργανωτική επιτροπή του «χώρου» αποτελούν -όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο Τύπου - 5 μέλη της ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΝ οι κ. Βλαχογιώργος, Ακριώτης, Βατούγιος, Ενωτιάδης και Μπαχάρας.

Είπαμε πολυχρωμία και πολυφωνία βρε παλικάρια, έ, όχι και να το παρακάνουμε... Γιατί έτσι που το πάτε θα υποθέσουμε -και βάσιμα- ότι η ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΝ πήρε απόφαση να μετατραπεί η ίδια σε... χώρο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ