Τετάρτη 6 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Αύριο, Πέμπτη

-- Εκδήλωση παρουσίασης των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;», στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης «ΚΙΘ», από την ΤΕ Εκπαιδευτικών, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο καφέ «Σούσουρο» στην Ελασσόνα, στις 8.30 μ.μ. βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ» του Ιβάν Μάισκι και «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση» του Ρατζανί Πάλμε Ντατ, από την Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 9/5

-- Εκδήλωση παρουσίασης των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;», στις 6.30 μ.μ., στο Θεατράκι Χιλής στην Καλαμαριά, με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της ΙΕ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10/5

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Αρτέμιδας διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», στο 2ο ΚΑΠΗ (Λ. Βραυρώνος, 7η στάση). Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Μαρκόπουλου διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», στον Πολυχώρο του Δήμου Πόρτο Ράφτη (δίπλα στο σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος»). Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 11/5

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Κορωπίου διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ;», στη Βιβλιοθήκη του δήμου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Μάνος Θερμός, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ