Τρίτη 26 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τα επόμενα συλλαλητήρια για το Ασφαλιστικό

Στη Λάρισα η Επιτροπή Φορέων για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης διοργανώνει συλλαλητήριο αύριο, Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο και να συνεχίσουν τον αγώνα για την οριστική απόσυρση των μέτρων.

Στη Μαγνησία το αγωνιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, την Πέμπτη στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Για την επιτυχία του συλλαλητηρίου οι συνδικαλιστές της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα εντείνουν τις προετοιμασίες τους με περιοδείες σε εργασιακούς χώρους.

Την Πέμπτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και στην Καρδίτσα, ενώ στα Τρίκαλα το συλλαλητήριο που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Στην Πάτρα

Με περιοδείες σε χώρους δουλιάς, αλλά και στην ύπαιθρο οι συνδικαλιστές της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων και Συνδικαλιστών με τα αγροτικά στελέχη της περιοχής, δίνουν καθημερινά τη μάχη για την επιτυχία του παναχαϊκού συλλαλητηρίου με τη συμμετοχή αγροτών και εμπόρων, που θα γίνει στην Πάτρα την Πέμπτη 28 Ιούνη στις 8 μ.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Επίσης, στην Κόρινθο η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών διοργανώνει συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, την Τρίτη στις 3 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στα Περιβολάκια.

Στη Θεσσαλονίκη

Ολες οι δυνάμεις έχουν ριχτεί στη μάχη για την επιτυχία του συλλαλητηρίου που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης για τη Σωτηρία και Διεύρυνση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την Πέμπτη 28 Ιούνη στις 8.30 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους. Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κάνουν καθημερινές εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς. Χτες έγιναν περιοδείες στο χώρο του δέρματος. Περιοδείες έγιναν και σε μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης. Οι συνταξιούχοι έκαναν εξορμήσεις σε ΚΑΠΗ της πόλης και σε αγορές και μοίρασαν χιλιάδες προκηρύξεις για το συλλαλητήριο.

Σήμερα το πρωί στα Γραφεία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ με εκπροσώπους των βιοτεχνών και εμπόρων της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ