Τρίτη 26 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ στη Γένοβα

Από τη συμμετοχή του ΠΑΜΕ στη διαδήλωση της Γενεύης πριν από λίγες μέρες (17 Ιούνη)
Από τη συμμετοχή του ΠΑΜΕ στη διαδήλωση της Γενεύης πριν από λίγες μέρες (17 Ιούνη)
Με στόχο να αναδειχτεί η αντίθεση των εργαζομένων στη νέα ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων, να αποκαλυφθεί ο ρόλος των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των κυβερνήσεων των χωρών που αποφασίζουν και χαράζουν πολιτικές σε βάρος της παγκόσμιας εργατικής τάξης και σε όφελος του διεθνούς κεφαλαίου, οργανώνει την παρουσία του στη διαδήλωση της Γένοβα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ ήδη σε προηγούμενη συνεδρίασή της είχε αποφασίσει την αυτοτελή αγωνιστική παρουσία των ταξικών συνδικαλιστικών δυνάμεων στη διαδήλωση της 21ης Ιούλη. Με χτεσινή της ανακοίνωση καλεί τις ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις, στελέχη και εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην αποστολή του ΠΑΜΕ στη Γένοβα.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το ΠΑΜΕ με την παρουσία του στη Γένοβα συνεχίζει τη διεθνιστική του δράση στα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τον κόσμο και ταυτόχρονα εντείνει την αγωνιστική του παρουσία στο εσωτερικό της χώρας».

Οδηγίες για την αποστολή

1. Η αναχώρηση θα γίνει με πλοίο από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Η μεταφορά με τα πλοία της γραμμής θα γίνει στο κατάστρωμα που σημαίνει ότι πρέπει ο κάθε διαδηλωτής να έχει ένα «σλίπινγκ μπαγκ» (υπνόσακο).

2. Η αποστολή θα φτάσει στην περιοχή κοντά στη Γένοβα την Παρασκευή το βράδυ και οι διαδηλωτές θα κοιμηθούν σε οργανωμένα κάμπινγκ που θα διαθέτουν τουαλέτες, μπάνια, ρεστοράν και καφενείο. Για τον ύπνο χρειάζονται «σλίπινγκ μπαγκ» και σκηνές δύο ατόμων.

3. Το Σάββατο το μεσημέρι θα συμμετέχουμε στη διαδήλωση με το δικό μας μπλοκ δυνάμεων. Και το βράδυ θα γίνει διανυκτέρευση στο κάμπινγκ.

4. Την Κυριακή αναχωρούμε για Αγκόνα και από εκεί αργά το βράδυ για Πάτρα. Στην Πάτρα θα φτάσει το πλοίο τη Δευτέρα 23 Ιουλίου το μεσημέρι.

5. Η συμμετοχή για κάθε άτομο είναι τριάντα πέντε χιλιάδες δραχμές (35.000).

Δηλώσεις συμμετοχής στα σωματεία και απευθείας στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμανουήλ Μπενάκη 28, τηλ. 3301.842, 3301.847).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ