Τρίτη 23 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλεσμα από ΠΑΣΕΒΕ και ΟΓΕ

Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, εργαζόμενες και άνεργες, νέες μητέρες, να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών» στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Μαζί με τις δυνάμεις του ταξικού εργατικού κινήματος, οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Γυναικών διαδηλώνουμε ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία. Το νέο πακέτο μέτρων που συζητούν και αποφασίζουν κυβέρνηση και "εταίροι", παίρνει τη σκυτάλη από τα προηγούμενα "μνημονιακά" μέτρα, για να συνεχίσει την ίδια επίθεση. Απέναντι στην επίθεση αυτή, ένα δρόμο έχουμε. Να δυναμώσουμε το σύνθημα: "Οι ζωές μας δε σηκώνουν άλλα μέτρα, οι ανάγκες μας δεν μπορούν να περιμένουν"».

Στο σημερινό συλλαλητήριο καλούν και οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ.«"Οχι" στο νέο μνημόνιο, όπως και να το πουν. Διαδηλώνουμε για τα δικά μας συμφέροντα», σημειώνει στο κάλεσμά της και καταλήγει: «Ο δικός μας δρόμος έχει στο επίκεντρο την ανάκτηση των δικών μας απωλειών, την υπεράσπιση των δικών μας συμφερόντων. Είναι ο δρόμος της ρήξης με το μεγάλο κεφάλαιο και την κερδοφορία του, της αμφισβήτησης της κυριαρχίας του. Είναι ο δρόμος της ρήξης με την ΕΕ και τις κυβερνήσεις του, για να ανοίξει η προοπτική για την κάλυψη των δικών μας αναγκών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ