Τρίτη 3 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζει τον αγώνα η Ν. Γερασιμίδου

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η γνωστή ηθοποιός Νατάσα Γερασιμίδου, η υγεία της οποίας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας. Οι γιατροί δεν επιτρέπουν την είσοδο στο δωμάτιο της ασθενούς ούτε στους οικείους της, καθώς ο οργανισμός της έχει εξασθενήσει και υπάρχει κίνδυνος λοιμώξεων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους γιατρούς, παρουσιάζει από το Σάββατο πολύ χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων.

Παρόλη την κρισιμότητα της κατάστασής της, η αγαπητή ηθοποιός «δεν το βάζει κάτω». Με όποιο τρόπο μπορέσει να επικοινωνήσει με τους φίλους και τους συγγενείς της που συγκεντρώνονται έξω από το δωμάτιό της, δηλώνει αποφασισμένη, παρόλη την περιπέτεια της υγείας της, ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για δικαίωση των ιδιοκτητών - προσφύγων του Πανοράματος.

Συγκεκριμένα χθες από το δωμάτιο όπου βρίσκεται έστειλε χειρόγραφο σημείωμα στους συναγωνιστές της, ζητώντας από αυτούς να το «κρεμάσουν» στην πόρτα του τροχόσπιτου στην πλατεία του Πανοράματος, όπου την προηγούμενη Τρίτη άρχισε την απεργία πείνας, Στο σημείωμα γράφει: «Τούτο το χώμα είναι δικό μας - Επιστρέφω αμέσως».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ