Τρίτη 3 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καλοκαιρινή πλημμύρα

Σοβαρά προβλήματα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αλλά και σε διάφορες περιοχές του Νομού Λάρισας, δημιούργησε η χτεσινή νεροποντή, ενώ κρίσιμο προβλέπεται να είναι και το σημερινό εικοσιτετράωρο, καθώς η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα, όσο και στα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου.

Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής η καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πάνω από 200 υπόγεια και ισόγεια σπίτια, πολλοί δρόμοι να μετατραπούν σε χειμάρρους, ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για βοήθεια από αγανακτισμένους κατοίκους.

Η νεροποντή έπληξε χτες το απόγευμα και την Αττική, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, χάρη κυρίως στο γεγονός ότι είχε πολύ μικρή διάρκεια. Η Πυροσβεστική δέχτηκε, πάντως, 4 κλήσεις για απομάκρυνση δέντρων (στον Αγιο Αρτέμιο, στις γραμμές των ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά), αλλά και μία κλήση για άντληση νερού από πλημμυρισμένο υπόγειο στο Περιστέρι. Προβλήματα, όπως μας ανέφεραν παθόντες, δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία του κόμβου Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού. Οπως, όμως, μας δήλωσαν οι αρμόδιοι της κοινοπραξίας, δε χρειάστηκε να γίνει καμία κινητοποίηση σε κανένα σημείο του αυτοκινητοδρόμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ