Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
Ψηφίστε το κόμμα που λέει, ο λαός στην εξουσία

Στο Νέο Υπεραστικό Μέγαρο Αθηνών (ΝΥΜΑ) του ΟΤΕ περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας, Λιάνα Κανέλλη. Στην κουβέντα με τους εργαζόμενους αποτυπώθηκε έντονα το ενδιαφέρον για τις θέσεις του ΚΚΕ, ο προβληματισμός για τη διέξοδο υπέρ του λαού, το ερώτημα «γιατί ΚΚΕ;».

«Ψηφίστε ΚΚΕ για να ντραπούν όλοι οι άλλοι», είπε χαρακτηριστικά η Λ. Κανέλλη. «Γιατί το ΚΚΕ δε συμμετέχει σε παζάρια, ούτε κάνει κωλοτούμπες, γιατί δεν πήγε - όπως όλοι οι υπόλοιποι - στο στρατόπεδο του ταξικού εχθρού να διαπραγματευτεί, γιατί υποχώρηση του ΚΚΕ είναι υποχώρηση του κινήματος, γιατί όλοι οι άλλοι - ακόμη και με το λεγόμενο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος - φέρνουν το συμβιβασμό σε μια ζωή με ψίχουλα. Ψήφισε ένα κόμμα που λέει ο λαός στην εξουσία, που παλεύει για την εργατική τάξη, που δε νέρωσε την ιδεολογία του για να γίνει προσωρινά αρεστό».

«Ολα - τα μνημόνια, τα μέτρα - γίνονται για να πέσει το "κόστος" του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, των παραγωγών του πλούτου. Από την άλλη, το ΚΚΕ καλεί το λαό να "βάλει χέρι" στα μέσα παραγωγής, να γίνει ιδιοκτήτης του νερού, της Υγείας, της Παιδείας, της Ενέργειας, του δικτύου τηλεπικοινωνιών. Να σχεδιαστεί η παραγωγή και η διανομή του πλούτου». «Θα ενταθεί η επίθεση. Αν θέλετε να την ανακόψετε, ακουμπήστε στο ΚΚΕ. Αν αντέχετε κι άλλα ψέματα, διαλέξτε ένα και πηγαίνετε να το ψηφίσετε», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ