Σάββατο 14 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση

Ο ΝΑΤΟικός στόλος που κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής, αναχώρησε προχτές, αλλά άφησε πίσω του το δολοφονικό του φορτίο. Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Αντιπολεμική Επιτροπή Φορέων Θεσσαλονίκης και καλεί το λαό της πόλης σε επαγρύπνηση και τους αρμόδιους να απαντήσουν για τα «ενθύμια» που έμειναν πίσω.

Η Αντιπολεμική Επιτροπή αναφέρει: «Τα πειρατικά καράβια του ΝΑΤΟ έφυγαν από το Λιμάνι της πόλης μας αφήνοντας πίσω τους το δολοφονικό φορτίο τους, τα πολεμοφόδια και τους μισθοφόρους δολοφόνους, έτοιμοι να ορμήσουν για νέες κατακτήσεις στα Βαλκάνια, για νέο πλιάτσικο ενάντια στους λαούς της περιοχής. Η προειδοποίησή μας ότι η Μοίρα του ΝΑΤΟικού στόλου δεν ήρθε για εθιμοτυπική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε πολεμική αποστολή, επιβεβαιώθηκε άμεσα - η επίσκεψη είναι ενταγμένη στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ για νέα και διευρυμένη εισβολή, για νέα αποσταθεροποίηση και γενικό έλεγχο της Βαλκανικής.

Καλούμε το λαό της πόλης σε επαγρύπνηση! Απαιτούμε από τους υπεύθυνους, που τόσο επέμεναν για το φιλικό και εθιμοτυπικό χαρακτήρα της επίσκεψης, να μας εξηγήσουν προς τι η τόσο μεγάλη συγκέντρωση έμψυχου υλικού, όπλων και πολεμοφοδίων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ