Κυριακή 22 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εις υγείαν

Αργεί να περάσει ο μήνας αυτός, έτσι καυτός και νωθρός που είναι. Αργά, κουρασμένα, μάλλον βαριεστημένα σέρνει τα βήματά του. Και εμείς τι κάνουμε; Το πρωί για να πάμε στη δουλιά μας έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουμε το κέντρο της πόλης, έχουμε χάσει μισό κιλό ιδρώτα, έχουμε νοσταλγήσει το χειμώνα. Θα βάλουμε κάτι στο στόμα μας και θα ξαπλώσουμε με την ελπίδα να κοιμηθούμε λιγάκι. Και έπειτα, πώς περνά το απόγευμα, με τι θα ξεγελάσουμε τον εαυτό μας, πως και εμείς, ναι εμείς οι πολύπαθοι, κάτι κάναμε, κάπου βρεθήκαμε, κάτι ήπιαμε διαφορετικό; Είπαμε λοιπόν να ετοιμάσουμε ένα κοκτέιλ

Κρεόλ: 4/5 Ουίσκι Αμερικανίνο, 1/5 Πορτό, μια κουταλιά της σούπας Βενεδικτίνη, μερικές σταγόνες βύσσινο. Θα ανακατέψουμε τα υλικά στο ποτήρι και θα τα γαρνίρουμε με μια φλούδα λεμονιού και ένα κερασάκι.

Ξαφνικός έρωτας: 3/5 Κουραχάο, 1/5 Τζιν, 1/5 Σαρτρέζ κίτρινη. Ρίχνουμε στο σέικερ και τα χτυπάμε καλά. Επειτα φυσικά πίνουμε εις υγείαν όλων μας. Και εκείνων που έμειναν και των πολλών που έφυγαν..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ