Τρίτη 17 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγελία για προβοκατόρικο δημοσίευμα φασιστών

Την είδηση για τον παιδεραστή που συνελήφθη πέρυσι στο Περιστέρι αλλοίωσε διαδικτυακό κανάλι φασιστικών απόψεων, ώστε να παρουσιάσει τον συλληφθέντα σαν μέλος του ΚΚΕ. Οι φασίστες πλαστογράφησαν ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για να εμφανίσουν τον εγκληματία ως υποψήφιο του ΚΚΕ και για να γίνουν πιστευτοί, αλλοίωσαν τη σχετική είδηση από ειδησεογραφικό πόρταλ.

Σε καταγγελία της για το προβοκατόρικο δημοσίευμα, η ΤΟ Περιστερίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, σε γνωστό κανάλι φασιστικών απόψεων με την ονομασία "ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ", ένα ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα με μορφή βίντεο. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο παιδεραστής που συνελήφθη πριν από έναν περίπου χρόνο στο Περιστέρι ήταν μέλος του ΚΚΕ, υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Για να στηρίξουν το αισχρό ψέμα τους, δεν δίστασαν να εμφανίσουν ένα δήθεν ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Περιστερίου αφαιρώντας το όνομα μιας υποψήφιας και τοποθετώντας στη θέση της το όνομα του εν λόγω ατόμου. Επίσης, έχουν αναρτήσει μια φωτογραφία στοχοποιώντας έναν άσχετο άνθρωπο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αναληθές. Το εν λόγω άτομο ουδέποτε είχε οποιαδήποτε σχέση με το ΚΚΕ. Ούτε μέλος του ΚΚΕ ήταν, ούτε υποψήφιος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Αν νομίζουν οι φασίστες, τα τσιράκια του συστήματος, ότι με λάσπη και συκοφαντία μπορούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ, είναι βαθιά γελασμένοι.

Αποδεικνύουν και με τέτοιου είδους ενέργειες ποιον θεωρούν πραγματικό τους αντίπαλο, σε μια περίοδο που το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης του λαού, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της αστικής τάξης και των κομμάτων της.

Ο λαός ξέρει πολύ καλά ότι σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει, ωστόσο θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποκάλυψη των φασιστοειδών που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ