Παρασκευή 20 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το τερμάτισαν...

...οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, με τη χτεσινή τους περιγραφή για τις φοιτητικές εκλογές, στοιχείο των οποίων ήταν και η κατρακύλα των διαφόρων αποχρώσεων νεροκουβαλητών της «αριστερής κυβέρνησης» στα πανεπιστήμια.

Πρώτη και καλύτερη η κυβερνητική «Αυγή», η οποία, μετά την περσινή λαθροχειρία της για την «αριστερά που ανεβαίνει στα πανεπιστήμια», οπότε και άθροιζε όλες μαζί τις παρατάξεις, χτες ξεκινούσε το ρεπορτάζ της με τίτλο «Μια κάλπη αδειανή...», με το εξής αμίμητο: «Διασπασμένη η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, την πρώτη θέση της οποίας πλησιάζει απειλητικά η Πανσπουδαστική Αριστερή Ανατρεπτική Συνεργασία (ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ) και Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας (ΑΡΔΙΝ) μαζί»! Αγνοια ολκής ή σκοπιμότητα η «ανακάλυψη» μιας ανύπαρκτης παράταξης και η ταύτιση της Πανσπουδαστικής και των αποτελεσμάτων της με τα οπορτουνιστικά ανεμομαζώματα στα πανεπιστήμια; `Η απλά ένα βήμα παραπέρα στην άτσαλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πλασματική εικόνα - παρηγοριά στον άρρωστο, για την «αδειανή κάλπη» της κυβερνητικής παράταξης «Μπλόκο» που πήρε (ολόκληρες!) 538 ψήφους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πανελλαδικά; Αγνωστο ακόμα, αν και το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ ζήτησε επανόρθωση σε σχέση με το θέμα.

Κι από κοντά το «έγκυρο» ρεπορτάζ και τα «εύστοχα» σχόλια της «Εφημερίδας των Συντακτών», που, αφού πρώτα σχολίασε ανακοίνωση της ΔΑΠ, με τον τίτλο «Νέα ΚΝΕ;» (φοβερό «χιούμορ»...), μετά ανακάλυψε «κέρδη για ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ - ΑΡΔΙΝ» κι ότι η σύμπραξή τους «ήταν αυτή που έδωσε πιο καθαρές επιδράσεις στο φοιτητικό εκλογικό σώμα»! Ηταν δε τέτοια η επίδραση των παραμυθιών που είπαν στους φοιτητές οι δυνάμεις αυτές για την «αριστερή κυβέρνηση» όλο το προηγούμενο διάστημα, που προχτές έχασαν μόλις 4.000 ψήφους και 4%. Λίγο ακόμα και θα γράφανε για... θρίαμβο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ