Παρασκευή 11 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΙ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Στηρίζουν τις κινητοποιήσεις

Aνεπιθύμητο κηρύσσουν οι δήμοι Πάτρας και Καισαριανής τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 15 και 16 Νοέμβρη.

«Καταδικάζουμε μαζί με το λαό και τη νεολαία την επίσκεψη - πρόκληση του Ομπάμα στην Ελλάδα. Είναι ανεπιθύμητος», σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πάτρας. «Συμμετέχουμε στην πάλη του λαού να μην εμπλακεί η χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και τα στρατηγεία. Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», καταλήγει ο δήμος στην ανακοίνωσή του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής θα συμμετάσχει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με το λαϊκό κίνημα και καλεί το λαό, τους μαζικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της Αθήνας να επαγρυπνούν για τις εξελίξεις, υψώνοντας φωνή αντίστασης σε ό,τι σηματοδοτεί η επίσκεψη Ομπάμα. Σε ψήφισμά του σημειώνεται ότι «συντάσσεται με το λαϊκό αίσθημα και τους φορείς του κινήματος που έχουν κηρύξει ανεπιθύμητο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 15 και 16 Νοέμβρη, παραμονές του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα και στο πλαίσιο των σημερινών επικίνδυνων παιχνιδιών των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και σχεδιασμών που ξεδιπλώνονται στην περιοχή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ