Τρίτη 15 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Τρίτη 15/11, εκδήλωση προς τιμήν των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στη Σταυρούπολη. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης έκθεση φωτογραφίας, προβολή βίντεο και παρουσίαση «ανέκδοτων» τραγουδιών του ΔΣΕ από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 18/11, στις 7.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αχίλλειον», η ΤΟ Βόλου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας που επιμελήθηκε το ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται με την επίδειξη της πρόσκλησης. Για πληροφορίες στις Κομματικές Οργανώσεις Βόλου του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 19/11, η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 στο ξενοδοχείο «REX». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 20/11, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου, οι ΚΟ Κέντρου - Αγίας Τριάδας και Νέας Ζωής Περιστερίου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης διοργανώνουν προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Ludlow, Οι Ελληνες στους πολέμους του άνθρακα», σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Βαρδαρού.

-- Την Κυριακή 20/11, στις 12 μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, η ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του Θ. Ζιώγα «Η Εθνική Αντίσταση σε Φλώρινα και Καστοριά 1941 - 1944». Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιάννης Βήττας, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 21/11, στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4), οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Ν. Ιωνίας, Περισσού και Καλογρέζας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσης Ν. Ιωνίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ και θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ