Τρίτη 15 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι χέρι με την καταστολή

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης

Για την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να δώσει μαζικό μαχητικό "παρών" την Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 18.30 στην Ομόνοια, στο συλλαλητήριο που οργανώνουν η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, το ΠΑΜΕ, Φοιτητικοί - Σπουδαστικοί Σύλλογοι και άλλοι φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Να φωνάξουμε δυνατά "Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών", να απαιτήσουμε να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, να επιστρέψουν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Η απαγόρευση των αυριανών (σ.σ. σημερινών) διαδηλώσεων αποδεικνύει ότι η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική πάει χέρι χέρι με την ένταση του αυταρχισμού και της κρατικής καταστολής. Και αυτό το ξέρει από πρώτο χέρι η νεολαία. Το αποδεικνύουν περίτρανα οι προσπάθειες να διωχθούν μαθητές που διεκδικούν το δικαίωμά τους στη μόρφωση, οι διώξεις απέναντι στους νέους και τις νέες που μπαίνουν μπροστά στην ενημέρωση και την οργάνωση του αγώνα στους χώρους όπου ζει, μορφώνεται και δουλεύει η νέα γενιά. Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται ούτε προσκυνά!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ