Τρίτη 22 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη, η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης Αγρινίου οργανώνει περιοδεία, στις 11.00, στη ΔΟΥ Αγρινίου και τις υπηρεσίες του δήμου, με επικεφαλής τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

  • Αύριο, Τετάρτη:

-- Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου οργανώνει περιοδεία στα καταστήματα «JUMBO», «MON-AMI», «ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ» και στα σούπερ μάρκετ της πόλης, στις 15.00, με επικεφαλής τον Πάνο Πατούλα, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας οργανώνει περιοδεία, στις 10.00, στο Δημαρχείο, στο Κέντρο Υγείας, στο Λύκειο και Γυμνάσιο Αμφιλοχίας, με επικεφαλής την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αμαρουσίου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου, διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 70 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, όπου θα προβληθεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ.

Την Πέμπτη 24/11, στις 6.30 μ.μ., στη «Σύγχρονη Εποχή» η ΚΟ ΟΤΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «"Ριζοσπάστης": Μέσα από φωτιά και σίδερο για τα δίκια της εργατικής τάξης». Θα μιλήσει ο Τάσος Γαλανόπουλος, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ