Τρίτη 22 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Φοιτητές και σπουδαστές στο δρόμο μαζί με το λαό!

Να βρεθούν στους δρόμους μαζί με όλο το λαό καλεί τους φοιτητές και σπουδαστές η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών: Στις 24 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια και στις 8 Δεκέμβρη να συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία.

Μεταξύ άλλων, η ΕΓ του ΜΑΣ τονίζει:

«Τώρα είναι ώρα για πιο αποφασιστικό αγώνα, να σπάσει κάθε δισταγμός! Η μόνη λύση είναι να ενώσουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους, να παλέψουμε για το μέλλον και τις σπουδές που μας αξίζουν!

Τέρμα η κοροϊδία της κυβέρνησης! Καμία συναίνεση στην αντιλαϊκή επίθεση! Πίσω από τις ωραίες λέξεις περί "συναίνεσης", τις όμορφες φράσεις για τη "δίκαιη ανάπτυξη" που θα μας χαρίσουν αρκεί να κάνουμε "υπομονή" και "να περιμένουμε" βρίσκεται η σκληρή πραγματικότητα!

Και η πραγματικότητα είναι ότι μας καλούν να συναινέσουμε... στη λεγόμενη "ανταγωνιστικότητα" των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, δηλαδή στη δυνατότητα που έχουν να απολύουν όλο και περισσότερους εργαζόμενους και όσους δουλεύουν να τους πληρώνουν με ψίχουλα, χωρίς να κατοχυρώνονται τα εργασιακά δικαιώματά τους! (...)

Ανάπτυξη για τους φοιτητές σημαίνει μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια για όλους, πτυχία που θα εξασφαλίζουν όλη την απαραίτητη γνώση, ώστε να είμαστε ολοκληρωμένοι επιστήμονες και θα αποτελούν την μόνη προϋπόθεση για δουλειά. Για αυτήν την ανάπτυξη παλεύουμε! Σε αυτόν τον αγώνα αξίζει να πάρει θέση ο κάθε φοιτητής που αγωνιά, προβληματίζεται για τις σπουδές και το μέλλον του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ