Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Πλατιά πολιτική εξόρμηση της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Πλατιά πολιτική εξόρμηση διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με σύνθημα «Με δυνατό ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση για την εργατική εξουσία, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξορμήσεις, περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς και συνοικίες, με στόχο να φτάσει σε χιλιάδες εργαζόμενους το κάλεσμα οργάνωσης και πάλης, ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού, για να δυναμώσει η σύγκρουση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την αστική τάξη και τις συμμαχίες της.

Το πρόγραμμα για σήμερα και τις επόμενες μέρες είναι το εξής:

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 10.30 π.μ., σε συγκέντρωση συνταξιούχων εφημεριδοπωλών και διανομέων πρακτορείων Τύπου στην «Πανηπειρωτική» (αίθουσα 3, 7ος όροφος, Κλεισθένους 15) θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της Γραμματείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στο νοσοκομείο της Νίκαιας με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Πατησίων στο καφέ «Παρ' ολίγον Πατησίων» (Τσίλερ 55) θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Παγκρατίου στην ταβέρνα «Το χατίρι» θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟ Ριζούπολης στην ταβέρνα «Το μπεγλέρι» (πρώην ταβέρνα του Νίκου, Χριστιανουπόλεως 2) θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Πέμπτη 15/12

-- Στις 8 π.μ., περιοδεία στη μονάδα των ΕΛΤΑ στο Αιγάλεω με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στον ΟΤΕ Παιανίας με ομιλήτρια την Ευανθία Ρουτζούνη, μέλος της ΤΕ Τηλεπικοινωνιών.

-- Στις 8.30 π.μ., περιοδεία στην «Intracom».

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟ Πληροφορικής στη «Σύγχρονη Εποχή» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Κυριακή 18/12

-- Στις 6 μ.μ., οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42, πλ. Βικτωρίας). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ