Πέμπτη 19 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναγκαία για την Καισαριανή έργα

Το ζήτημα της καθυστέρησης της υλοποίησης κατατεθειμένων έργων που μεταφέρονται για χρόνια στα τεχνικά προγράμματα τόσο του Δήμου Καισαριανής όσο και της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και της ανάγκης ένταξης στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας νέων τεχνικών έργων, έθεσε αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Ηλ. Σταμέλο, παρουσία και εκπροσώπων φορέων της πόλης, σε συνάντηση που είχαν με την αντιπεριφερειάρχη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερ. Κυπριανίδου.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία ζήτησε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια έργων που αφορούν το Σκοπευτήριο, την ανάπλαση της πλατείας Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή και το Ειδικό Πειραματικό Σχολείο «Ρόζα Ιμβριώτη», έργα που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα. Ειδικά δε για τις παρεμβάσεις στο Σκοπευτήριο και το Σχολείο «Ρόζα Ιμβριώτη» σημειώθηκε ότι είναι έργα υπερτοπικής διάστασης, που ξεπερνούν τα όρια του Δήμου και επομένως πρέπει να ιεραρχηθούν ανάλογα.

Κοινή παραδοχή, που αποδείχτηκε και από τη συζήτηση είναι ότι η Καισαριανή διαχρονικά είναι από τους λιγότερο ενισχυμένους Δήμους σε ό,τι αφορά την χρηματοδότηση έργων υποδομής αναγκαίων για τη λύση βασικών λαϊκών προβλημάτων.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια να πραγματοποιηθούν όλα τα αναγκαία έργα για το λαό της Καισαριανής. Παραμένουμε σε εγρήγορση για τις περαιτέρω ενέργειες από την Περιφέρεια με βάση και τη συζήτηση που έγινε στη συνάντηση», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καισαριανής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ