Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Σε άλλες πόλεις
  • Τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Κέντρο πολιτισμού «Χ. Τσακίρης» στην Σταυρούπολη, η ΤΟ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση ενόψει του 20ού Συνεδρίου και των 99 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος. Θα μιλήσει ο Γιάννης Καραμπίνος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ και προβολή βίντεο.

  • Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Τρικάλων του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη για την παρουσίαση των Θέσεων, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Παντελιδάκη». Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ παρουσιάζει τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της ΤΟ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ για την άμιλλα της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος και θα ακολουθήσει μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

  • Την Πέμπτη 23 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 20ό Συνέδριο στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ