Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις παρουσίασης των Θέσεων της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, καλεί η ΚΟ Λογιστών, με ομιλητή τον Χρήστο Αγγελόπουλο, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα Καλύβια, στο Δημαρχείο Κορωπίου, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

  • Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., στον Πειραιά (Γ' - Δ' Διαμέρισμα), στο Δ1 ΚΑΠΗ Καμινίων (οδός Λευκωσίας και Νάξου), θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Καισαριανή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κυψέλη, στο Πολιτιστικό κέντρο (Καλογερά 18), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6 μ.μ., στο Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Βαρβάρας, θα μιλήσει η Εφη Χαλιού, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Πεύκη, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Πεύκης, θα μιλήσει ο Θάνος Πολύδωρος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

  • Την Κυριακή 19 Φλεβάρη:

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στου Ζωγράφου, στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60), θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Καθαριστριών καλούν στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Κάλχου 48-50), θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο Μπραχάμι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών καλούν στο Θέατρο «Ξυλοτεχνία» Περιστερίου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Κέντρου Αγ. Τριάδας Περιστερίου καλεί στην αίθουσα του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου & Σαράντα Εκκλησιών). Θα μιλήσει η Σπυρέττα Παναγή, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., οι ΚΟΒ Εκπαιδευτικών του Πειραιά καλούν στα γραφεία της ΚΟΠ. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στο Μαρκόπουλο, στον Πολυχώρο του Δήμου Πόρτο - Ράφτη, θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παιανίας, θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος.

-- Στις 5.30 μ.μ., στη Ραφήνα, στα γραφεία της ΚΟΒ, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στο Μαραθώνα, στα γραφεία της ΚΟΒ Ν. Μάκρης, θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαλαπατάνης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., στη Σαλαμίνα, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων - Επισιτισμού Πειραιά καλούν στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21). Θα μιλήσει η Κάτια Κρόκου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

  • Τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη:

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Λόφο Περιστερίου, στην ταβέρνα «Απτάλικο» (Π. Καβάλας 165), θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κηπούπολη Περιστερίου, στο καφενείο «Μουριά» (Αίγλης & Εγνατίας) θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στους Αγ. Αναργύρους, στο 2ο ΚΑΠΗ (Πλαπούτα & Κωνσταντινουπόλεως), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Οικοδόμων Χαλανδρίου καλεί στα γραφεία της ΚΟΒ. Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Γλυφάδα, στο Α' ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους» (2020-06-20 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις - περιοδείες των ΚΟ του ΚΚΕ (2020-06-17 00:00:00.0)
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους» (2020-06-13 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση (2020-06-12 00:00:00.0)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος (2017-02-21 00:00:00.0)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος (2017-02-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ