Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Πιο πλατιά, πιο θαρρετά στη νεολαία

Με εντατικούς ρυθμούς η Οργάνωση Δυτικής Πελοποννήσου και Νησιών της ΚΝΕ προετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» της Κυριακής 2/9, με στόχο την πλατιά διάδοση των Θέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ για το 8ο Συνέδριο της Οργάνωσης.

Η Οργάνωση της περιοχής φιλοδοξεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στη διακίνηση του κυριακάτικου «Ρ» φτάνοντας σε εκατοντάδες νεολαίους, με τη βοήθεια και τη στήριξη των Κομματικών Οργανώσεων.

Αναφορικά με τη δημοσίευση των Θέσεων, ο Βασίλης Βούλγαρης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Οργάνωσης, σημειώνει πως «έρχεται τη στιγμή που οι δυνάμεις της ΚΝΕ προετοιμάζονται για την επιτυχία του 27ου Φεστιβάλ, που στις 14, 15, 16 του Σεπτέμβρη κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του στην περιοχή, στην Πάτρα και στην Αθήνα στο κεντρικό τετραήμερο. Μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε την πολιτική πρόταση του Κόμματος και της ΚΝΕ σε χιλιάδες νέους ανθρώπους, να συζητήσουμε μαζί τους, να ακούσουμε τις ανησυχίες τους.

Παράλληλα όμως είναι και η πρώτη μεγάλη εξόρμηση της Οργάνωσης ενόψει του 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ. Γι' αυτό και ο στόχος είναι την Κυριακή να φθάσουν οι Θέσεις του ΚΣ στο σύνολο της Οργάνωσης και από εκεί και πέρα στο συνάδελφο, το συμμαθητή, το φίλο, πλατιά στη νεολαία».

Σχεδόν διπλάσια σε σχέση με προηγούμενες Κυριακές είναι η παραγγελία που έχει κάνει η Οργάνωση για αυτή την Κυριακή. Τα μέλη και τα στελέχη με κλίμα ενθουσιασμού είναι έτοιμοι για την πανεξόρμηση της Κυριακής στις γειτονιές της Πάτρας και των υπολοίπων νομών, για να διαδώσουν και να συζητήσουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Η εξόρμηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στους χώρους δουλιάς, το Πανεπιστήμιο, τα ΤΕΙ, σε στέκια της νεολαίας. Ο στόχος είναι να απευθυνθούν σε εκατοντάδες νέους ανθρώπους, να συζητήσουν μαζί τους τη σημασία του συνεδρίου, την ανάγκη να δυναμώσουν τους αγώνες, να φτάσει πλατιά στη νέα γενιά η διέξοδος που προτείνει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ