Τρίτη 21 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Παρουσιάσεις των Θέσεων της ΚΕ

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη των εργασιών του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, όμως με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι συσκέψεις και οι εκδηλώσεις με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ. Πιο συγκεκριμένα, προγραμματίζονται:

  • Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφισσα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη δημοτική κοινότητα Επισκοπής Νάουσας, θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., σε σύσκεψη στην Αράχωβα Λακωνίας θα μιλήσει ο Γιώργος Καλομοίρης, μέλος της ΤΕ Λακωνίας.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση του ΤΕΙ Πάτρας, στο Μικρό Αμφιθέατρο, θα μιλήσει ο Σωκράτης Στεφανάκης, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στον Κάβαλο Λευκάδας, στο καφενείο.

  • Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Μεταμόρφωση Αττικής, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. στον Υμηττό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νέα Ερυθραία, στο Πνευματικό Κέντρο (Βίλλα Κώνστα, Λουκή Ακρίτα 4)), θα μιλήσει ο Θάνος Πολύδωρος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορείου Τομέα Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ηράκλειο Κρήτης, στη μουσική σκηνή «ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ», θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης. Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση.

  • Την Πέμπτη 23 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Καισαριανή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Σύρο, στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση των Οργανώσεων Παιδαγωγικών Τμημάτων Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα μιλήσει η Παναγιώτα Βασιλακοπούλου, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ