Τρίτη 21 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
4η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με επαναστατική αισιοδοξία μπροστά στα σύνθετα καθήκοντα της ταξικής πάλης

Ολοκληρώθηκε η εσωοργανωτική διαδικασία, συνεχίζονται οι συσκέψεις με φίλους και οπαδούς του Κόμματος στην τελική ευθεία για το 20ό Συνέδριο

Με την αποφασιστικότητα, τη σιγουριά και την αισιοδοξία που αντλείται από την επαναστατική στρατηγική του ΚΚΕ, ότι οι Οργανώσεις του Κόμματος μπορούν να ανταποκριθούν στα σύνθετα καθήκοντα της ταξικής πάλης, πραγματοποιήθηκε η 4η Συνδιάσκεψη της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ το Σαββατοκύριακο 18 - 19 Μάρτη. Με τις εργασίες της ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές Συνδιασκέψεις ενόψει του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Μάρτη - 2 Απρίλη.

Τις εργασίες παρακολούθησε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η Συνδιάσκεψη της ΚΟ Αττικής, αφού υπερψήφισε τις Θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο, προχώρησε στην εκλογή της νέας Επιτροπής Περιοχής, η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε για Γραμματέα της την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος. Τόσο από την εισήγηση όσο και από τις δεκάδες τοποθετήσεις των αντιπροσώπων των ΤΟ της ΚΟ Αττικής μεταφέρθηκε η πείρα από τη δράση για την οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την οικοδόμηση του Κόμματος πρώτα και κύρια στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους στρατηγικής σημασίας.

Η δεύτερη μέρα των εργασιών ξεκίνησε με τη βράβευση των πρωτοπόρων ΤΟ στη μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2016. Στη μεγάλη αυτή μάχη, η ΚΟ Αττικής υπερκάλυψε κατά 115,18% το πλάνο, έχοντας πολύτιμη συμβολή στην υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου του Κόμματος.

Το σύνθημα του Συνεδρίου και το λογότυπο του Κόμματος δεσπόζουν στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό
Το σύνθημα του Συνεδρίου και το λογότυπο του Κόμματος δεσπόζουν στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό
Τις βραβεύσεις στους αντιπροσώπους των τριών πρωτοπόρων Οργανώσεων έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Η ΤΟ Μεταφορών, που είχε αναδειχθεί πρώτη στην άμιλλα με ποσοστό υπερκάλυψης 154,22%, πήρε τιμητικά τη σημαία της ΚΟ Αττικής, ενώ στην κατάταξη και στη βράβευση ακολούθησαν η ΤΟ Θριασίου - Μεγαρίδας με 124,53% και η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού με 123,22%.

  • Στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη», που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 25 Μάρτη, θα δημοσιευθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από τη Συνδιάσκεψη της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Η σημαία της ΚΟ Αττικής δόθηκε στην ΤΟ Μεταφορών που ήρθε πρώτη στην άμιλλα της Οικονομικής Εξόρμησης
Η σημαία της ΚΟ Αττικής δόθηκε στην ΤΟ Μεταφορών που ήρθε πρώτη στην άμιλλα της Οικονομικής Εξόρμησης

Από τις εργασίες της Συνδιάσκεψης
Από τις εργασίες της Συνδιάσκεψης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ