Τρίτη 20 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ερωτήματα για συνομιλίες Καμμένου με καταδικασθέντα

Συνομιλίες του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον καταδικασθέντα για την υπόθεση «Noor 1» Μάκη Γιαννουσάκη δημοσιοποίησε το πόρταλ «Unfollow». Στόχος των επαφών φέρεται πως ήταν η ενοχοποίηση του Β. Μαρινάκη για την υπόθεση του «Noor-1». Μάλιστα εμπλέκονται, πέραν του Π. Καμμένου, ανακριτικός λειτουργός, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, από κοινού με δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι εμφανίζονται να προσπαθούν να αποσπάσουν από τον καταδικασθέντα σε ισόβια για την πολύκροτη υπόθεση, ψευδή κατάθεση που θα εμπλέκει άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ταυτόχρονα, και η εφημερίδα «Καρφί» υποστηρίζει ότι ο Π. Καμμένος είχε συναντήσεις εντός της φυλακής με τον Μ. Γιαννουσάκη. Εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση ζήτησαν η ΝΔ και η ΔΗΣΥ, ενώ για τεράστιο σκάνδαλο μίλησε το Ποτάμι. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, παρείχε κάλυψη στον Π. Καμμένο λέγοντας πως «δεν είναι παράνομο αν ένας υπουργός λάβει μία πληροφορία τέτοιου επιπέδου να ενημερώσει τον υπουργό» και διαβεβαίωσε ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα.

Ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι «ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε διά του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του "Noor 1". Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο υπουργό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ