Τετάρτη 28 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Κομοτηνή, στο Δημοτικό Πάρκο (όπισθεν Αγ. Αικατερίνης), η ΤΕ Ροδόπης διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974, κείμενα και ντοκουμέντα». Θα μιλήσει ο Θόδωρος Κοντογεωργίου, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., στην Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης (πλ. Ελευθερίας), σε εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 30 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., στην Κόρινθο, στο δημαρχείο, θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής», «Δικτατορία 1967 - 1974, κείμενα και ντοκουμέντα». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Μπραχαμίου Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι στο πάρκο του Ασυρμάτου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μαρμάρι Εύβοιας, στην παραλία, θα μιλήσει ο Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 9 μ.μ., στα Τρίκαλα, στο πάρκο Ματσόπουλου, οι Οργανώσεις Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ