Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
«Ασφάλεια» για τις μπίζνες του κεφαλαίου

Η σύνδεση της «ασφάλειας» με τις μπίζνες του κεφαλαίου βρέθηκε στο επίκεντρο της χτεσινής συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας της κυβέρνησης, Π. Καμμένου.

Συγκεκριμένα, περιγράφοντας «τη γεωπολιτική κυβερνητική γραμμή που έχουμε χαράξει για τη διεύρυνση των διμερών σχέσεων με τις βαλκανικές χώρες, αλλά και με τις χώρες της Μεσογείου», σημείωσε: «Τη Θεσσαλονίκη την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι χώρες της Βαλκανικής. Η υπογραφή του πρωθυπουργού προχτές για τη σιδηροδρομική διασύνδεση Ελλάδας - Βουλγαρίας είναι πολύ σημαντική. Εμείς σε επίπεδο άμυνας έχουμε κοινές ασκήσεις με τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε με αυτές τις χώρες να δημιουργήσουμε μία ζώνη σταθερότητας που θα ωφελήσει ιδιαίτερα τη Θεσσαλονίκη».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του και αναφερόμενος στα κέρδη του τουριστικού κεφαλαίου, είπε: «Είναι Σεπτέμβριος και συνεχίζονται οι κρατήσεις για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Σε αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η γεωπολιτική θέση της χώρας και το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα σταθερότητας και ασφάλειας».

Τέλος, στην κούρσα μεταξύ των αστικών κομμάτων για το ποιος κάνει τα περισσότερα για την καπιταλιστική κερδοφορία, δεσμεύτηκε ότι οι ΑΝΕΛ φέρνουν νομοσχέδιο για «τη χαμηλή φορολόγηση επιχειρήσεων που θα επενδύσουν πέραν των προβλεπόμενων κεφαλαίων που έχουν ήδη διαθέσει». Ετσι, «προχωράμε στα θέματα της ελεύθερης οικονομίας, με πρωτοβουλίες που συνάδουν με αυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την απενοχοποίηση της ελεύθερης επιχειρηματικότητας και την παροχή κινήτρων για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ