Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μπουρναζίου - Κέντρου Περιστερίου του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού σΣμβουλίου (κτίριο Ξυλοτεχνίας, Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου), με θέμα «Εμπνεόμαστε από τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης - Συνεχίζουμε την πάλη για την απελευθέρωση από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο». Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ριζούπολης Αττικής καλεί σε σύσκεψη στην ταβέρνα «Το Μπεγλέρι» (Κρώμνης & Χριστιανουπόλεως), με θέμα την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη:

-- Στις 8 μ.μ., στο Μενίδι, στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου, η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με σύνθημα «Ελληνες, μετανάστες και πρόσφυγες εργάτες αγωνιζόμαστε οργανωμένα και ενωμένα ενάντια στον καπιταλισμό, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., οι ΚΟ Ελευσίνας διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο χώρο δίπλα από το παλιό δημοτικό αναψυκτήριο, στην παραλία Ελευσίνας.

Την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στα Ανω Πετράλωνα, στην πλατεία Ελπίδας (οδό Καλλιρόης), οι ΚΟ Πετραλώνων, Θησείου και Κουκακίου του ΚΚΕ, η ΟΒ Πετραλώνων της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ματωμένο Αύγουστο του 1944, που έγινε το μπλόκο της Καλλιθέας και το ολοκαύτωμα στα Πάνω Παλαιά Σφαγεία. Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, στο θέατρο «ΔΙΑΝΑ» (Ιπποκράτους 7, Αθήνα), με θέμα «Ο σοσιαλισμός επίκαιρος, αναγκαίος και ρεαλιστικός». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού, με επικεφαλής τον Γιάννη Κιούση, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 12 μ., στο αμαξοστάσιο ΣΤΑΣΥ τραμ Ελληνικού, με επικεφαλής τον Γιάννη Κιούση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ