Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολή φαντάρων από τον Εβρο

Με επιστολή τους, στρατιώτες που υπηρετούν στον Εβρο διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στην τροφοδοσία. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Είμαστε στρατιώτες που υπηρετούμε στην 30 ΜΚ, στο στρατόπεδο του Λαγού, στον Εβρο. Είναι εδώ και αρκετό διάστημα που το συσσίτιο στα φυλάκια που εκτελούμε τις υπηρεσίες μας, παρουσιάζει αρκετές ελλείψεις (μικρές ποσότητες κρέατος, περιοδική λήψη προγεύματος, φρούτου και σαλάτας).

Οι απαντήσεις που δόθηκαν μετά από παράπονα φαντάρων δεν πείθουν κανέναν. Πρώτον, ότι οι ποσότητες είναι ικανοποιητικές, την ώρα που την ελλιπή κατάσταση αναγνωρίζουν μέχρι και στελέχη που εκτελούν υπηρεσίες μαζί μας. Δεύτερον, ότι τους τροφοδοτούν με λίγα, αρά εμείς πρέπει να τη "βγάλουμε" με αυτά.

Δεν γίνεται από τη μια κάθε χρόνο το ελληνικό κράτος να δίνει δισεκατομμύρια ευρώ για εξοπλισμούς που εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, παράλληλα οι Ενοπλες Δυνάμεις τον Ιούνιο, για την ΝΑΤΟική άσκηση "Noble Jump", να παρέχουν άριστη διαμονή στην Αλεξανδρούπολη, με άφθονο φαγητό, σε ΝΑΤΟικές δυνάμεις που είχαν πάρει μέρος, και από την άλλη να θέλουν να μας πείσουν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει να τη βολέψουμε με αυτά.

Διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης με ολοκληρωμένα και ποιοτικά γεύματα.

Οπλίτες της 30 ΜΚ, Λαγός Εβρου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ