Σάββατο 11 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του «προστατευόμενου» μάρτυρα

Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χτες, στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, η κατάθεση του δεύτερου προστατευόμενου μάρτυρα, που όπως και στις προηγούμενες δικάσιμους έγινε παρουσία εισαγγελέα και πταισματοδίκη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΓΑΔΑ και στο δικαστήριο έφτανε μέσω ηχητικού συστήματος τηλεδιάσκεψης και με τη φωνή αλλοιωμένη.

Ο αποκαλούμενος ως «Β» μάρτυρας (που είναι γυναίκα) επανέλαβε μεταξύ άλλων στην κατάθεση τα όσα είχε πει και στην προηγούμενη δικάσιμο για την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής και τα όσα άκουσε από τον πυρηνάρχη Γ. Πατέλη ότι «οι πυρηνάρχες ενημερώνουν τον περιφερειάρχη Λαγό, αυτός τον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο και εκείνος δίνει το ΟΚ για όλα». Τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η Τοπική Νίκαιας έχει δύο πυρήνες, έναν «ανοιχτό» και έναν «κλειστό», σημειώνοντας ότι η ίδια εντάχθηκε στον «ανοιχτό» πυρήνα, ενώ στον «κλειστό» ήταν οι «φουσκωτοί» του Πατέλη, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι λεγόμενοι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν θα εξετάζονται από την Πολιτική Αγωγή λόγω αντίθεσής της από θέση αρχής στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο του Ν. 2928/2001, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ